Google+ boş mideye iki duble viski: Blowjob ve Pis Herifler

31 Temmuz 2011 Pazar

Blowjob ve Pis Herifler

Yani "sakso"; "En keyif aldıklarım" diye bir liste yapsam, sabah; kadın tarafından yapılan kahveyle beraber zirveye oynar.

Türk kadını, penisten iğrenen bir yapıya sahip... Eh, bir de Türk erkeğinin bunu alırken bile rahat durmayacağını, onu kustaracağını falan düşünüyor olmalı ki bu da normal. Sonuçta ataerkil toplumuz ve yine aynı baskıyı hissetmekten korkuyor olabilir kadın. Öte yandan bu eylemin, kadın için; erkeğin erkekliğini tüm duyularla hissetmek ve onu en kırılgan pozisyonda görmek dışında pek de bir çekici yanı yok. Eh, sen o kırılgan halinden agresyona geçersen, kadın da tabii ki "istemiyorum" der hissiz bir tonda.

Gelgelelim; kötü adamların da sık kullandığı bir kelimedir bu. Örneğin Mark Lanegan, Juarez isimli parçasında;

"Give me another blow job,
Before i'm on the nod.
Say you'll always love me and
Never do me harm"
(Bana bir sakso daha çek,
Ben dozaşımına girmeden.
Beni her zaman seveceğini,
ve bana asla zarar vermeyeceğini söyle)

diyiverip çoğumuzun duygularına tercüman olur.

Sevdiğim bir cümle de, Palahniuk'tan gelmiştir. Kendisi gay olmasına rağmen, heteroseksüel erkeklerin duygularını da harika bir dille ifade edebiliyor bazen...

"For sure, even the worst blow job is better than, say, sniffing the best rose . . . watching the greatest sunset. Hearing children laugh."
(Tabii ki, dünyanın en kötü saksosu; en güzel gülünü koklamaktan, en iyi günbatımını izlemekten veya çocukların kahkahalarını duymaktan iyidir)

"Bir gün herkes on beş dakikalığına da olsa meşhur olacak." cümlesinin sahibi olarak tanıdığımız Andy Warhol'un da -izlememiş olsam da- bu isimde bir filmi mevcuttur. Metraj olarak 35 dakikalık filmin linki de böyleymiş. http://www.imdb.com/title/tt0130515/

Yukarıdaki örnekler fazlasıyla arttırılabilir ancak en ünlü/klişe sahne ise masanın altından sakso yapan bir kadının çıkmasıdır. Sanırım "Kısık Ateşte 15 Dakika" isimli ve kimsenin beğenmediği(ben sevmiştim aslında gayet) filmde bu sahne vardı.


Sonuç olarak, blowjob/sakso iyidir. Yapın, yaptırın. Ama nazik olun, hayvanlaşmayın ki biz de "Ama bugün doğumgünüm yaaaaaa :(" yalanını söylemek zorunda kalmayalım tek gecelik ilişkilerimizde, ertesi sabah görmek istemeyeceğimiz kadınlara. Olur mu?

1 yorum:

Weisbach Team dedi ki...

oh, and you have forgotten to write "I don't write about sex though" ;)