Google+ boş mideye iki duble viski: Anlık Parlamalar (veya "Öfke Yangınları") [NOTLAR]

23 Temmuz 2011 Cumartesi

Anlık Parlamalar (veya "Öfke Yangınları") [NOTLAR]

Pilli Bebek'ten "Bak" güzel parçadır. Sinir krizleri geçirdiğim vakitlerde vazgeçemediklerimdendir hatta. Behzat Ç.'nin bize kazandırdıklarındandır Pilli Bebek ve Bak.

Baştan belirteyim, yine bölük pörçük bir yazı olacak. Aklıma gelenleri her zamanki gibi(daktiloda daha sık yapıyorum gerçi bunu) belli bir sıraya koymadan çatır çutur yazacağım.

Öncelikle, bir kadına göre plan yapmamayı öğrenemediyseniz, hayat denen yolda bir arpa boyu ilerleyememişsiniz demektir. Zira, herhangi bir kadına göre plan yapmanız ve onun "Gelebilirsem gelirim." veya "Tamam söz yarın buluşuyoruz." sözü çerçevesinde hareket etmek, haftasonunun en sevilen günü Cumartesi gününü mature porn izleyerek geçirmenize sebep olabilir. Bu yüzden size vereceğim tek kişisel gelişim tavsiyesi şudur: "Kadınlar konusunda her daim bir "B" planınız olsun. Çünkü emin olun, onların erkekler için her daim bir "B" planı var. Kızların en yakın arkadaşı "Meriç" nasıl tuttuğunu öpüyor sanıyorsunuz? Aleti altın değil sonuçta herifin.

Hipster diye bir kavram çıkmış ortaya.. Böyle ilginç olmaya çalışan dangalaklara deniyormuş. Sanırım bizim ülkedeki karşılığı, Wayfarer gözlük takan; tayt giyen ve geniş tshirtleri, converseleri ile ortalıkta dolaşan (paçoz bir görüntü aslında) kızlar. Bilemedim, benim yorumum bu şekildeydi... Erkek versiyonu ise şu iğrenç kemik gözlükleri ve ekose desenli pantolonlarıyla vazgeçilmez "bıyıklarını" vücutlarında taşıyan cinsler sanırım. Garip bir kavram demeyeceğim çünkü zamanında "Homoseksüellik benim için kedi gibidir, olsa da olur, olmasa da olur." demiştim ancak hipsterlar lütfen olmasın. Yoksa biriken "puan"larımı ilk iş bir beyzbol sopasına harcayacağım. Kullandığım demir çubuk paslandı "biliyon mu"?

Dün doğumgünüm olduğu için, Kanada'ya konsere giden ablam, doğumgünümde ne istediğimi sordu. Bir deste kart istediğimi söyledim. Evet, bana "bağış" yapmak istiyorsanız(birazdan ne bağışı olduğunu söyleyeceğim) bir deste kart alın. Mümkünse her yerde bulunmayan türden bir deste olsun. Bicycle marka tercihimdir. (http://www.bicyclecards.com/)

Takıntılı olduğumu söyledi dün buluştuğum hatun. (Evet, B planım her zaman vardır) Ben de anlamsız gözlerle baktım... Çünkü ben hastayım. Sadece takıntılı değil, aynı zamanda bencil, egoist, pislik, kibirli gibi bir çok sıfadın hakkını veriyorum. Ama bunun karşılığında çoğunuz bana vermiyorsunuz...

Bu haftasonunun notları da bu kadar olsun. Yazmak istedim çünkü bu akşam için bir B planım yoktu ve bir sarışın tarafından ekildim sanırım evde oturaraktan. Telefonunu da açmıyor. Hangi siteyi önerirsiniz?

Çalan parça: Bob Dylan-Pledging My Time

Hiç yorum yok: