Google+ boş mideye iki duble viski: Her şeyi olan insanlar

16 Temmuz 2011 Cumartesi

Her şeyi olan insanlar



Genellikle Sosyomat, Myspace gibi, alternatif gençlerin at koşturduğu sitelerde gezerken görüyorum onları. Genellikle renkli giyiniyorlar, Converse, Ray Ban, Fender, Nikon en sevdikleri markalar. Ama sorsan ne gitarın mi telini gösterebilir, ne de fotoğraf makinasının odak ayarının nasıl yapıldığını...

Evet evet, onlardan bahsediyorum. Her şeyi olan insanlar. Facebook profillerine girdiğiniz anda Deviantart, Myspace, Blogger, LinkedIn, Tumblr gibi zibilyon tane siteye link gördüğünüz maymun iştahlı insan müsveddelerinden.

Öncelikle, diyelim ki 4square'den Twitter'a, hepsini aktif olarak kullanıyorsun (ki bu imkansız). Veya merak edip hepsinden birer hesap aldın. Hadi ona da tamam; ancak neden bu linklerin bulunduğu paragrafı her yere yapıştırıyorsun güzelim sen? Anlamı ne? Gelelim amacı belli sitelere... Deviantart'ın var, veya flickr'ın. Kaç tane fotoğraf çekmişsin peki? Veya kaç tane gerçekten beğenilecek (özellikle kadınsan vücudun veya oral sekse müsait ağzın sebebiyle değil, fotoğraf gerçekten kayda değer olduğu için) çalışma var orada?

Bu "ben her siki bilirim" tavrına acayip kılım. Çünkü bence "sen her siki bilmezsin." Hatta sen hiç bir şeyi bilmezsin. Hepsine dokunup dokunup kaçarsın, çizgin yoktur. Anladın mı?

Bugün sırf bu yosmalardan biri olarak anılmamak için; temizlemeye başladım hesaplarımı teker teker. Myspace'inden tut, 80630'una; yavaş yavaş siliyorum hepsini. Çünkü vakti geldi de geçiyor. Basit adamım, basit hayatımla da mutluyum.

"Her şey" ile de aram yoktur.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ya sen ne biliyorsun yavşak?

Adsız dedi ki...

neden bu kadar küfürlü konuşuyorsun? lütfen biraz azaltmayı dene, yok sana karışmak haddime değil de, yani bazen okuması zor oluyor:(