Google+ boş mideye iki duble viski: İstanbul Rock Festivali (Lucky 13)

26 Nisan 2011 Salı

İstanbul Rock Festivali (Lucky 13)

http://www.facebook.com/event.php?eid=105847649498823&index=1
http://www.istanbulrockfestivali.com/
Şimdi değerli İTÜ Rock Kulübü, her sene girişi ücretsiz, alkol(bu sene alanda alkol satışı yapılmıyormuş gerçi) ve yiyecek fiyatları makul, amatör grupları destekleyen bir festival yapıyor tamamen yerli.

İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde gerçekleştirilen etkinlik için okuldan beş kuruş da para almıyorlar, bunun yerine sponsor arıyorlar.

Bu sene de Behzat Ç.'den bildiğimiz Pilli Bebek, , Zardanadam, Kesmeşeker ve son günlerde daha "ağır abi" gruplar, Cenotaph falan sahne alacakmış. Daha önceden Rock Kulübü üyeliği yaptığım için, yıkamasını yağlamasını uzun tuttum festivalin, kusura bakmayın.

Gelgelelim; Sex, Drugs, Rock n Roll adı altında bir söyleşi de yapılacakmış. Bizim grubun üyelerini davet ettiler, biz de basçı arkadaşımızın parlak akademik kariyeri düzülmesin diye üç arkadaş, bayramda danaya girer gibi söyleşiye girmeye karar verdik. Üçümüze, bu -ekşisözlük tabiriyle- vazgeçilmez üçlüden(sex,drugs, rocknroll) birer konu verildi. Tamamen geyik amaçlı, kendi aramızda "neşeli" vakit geçireceğimiz bir söyleşi olacak; söyleşiye ayrı; festivale ayrı bekleriz.

Hadi eyvallah...

Hiç yorum yok: