Google+ boş mideye iki duble viski: Roadhouse'u Canlıya Taşıyoruz

31 Mayıs 2012 Perşembe

Roadhouse'u Canlıya Taşıyoruz


Daha önce reklamını yapmıştım...
http://roadhouse.caster.fm adresinde ikamet etmekte olan bir radyo istasyonu kurdum. İyi kötü bayağı feedback aldık şimdiye kadar. Gelgelelim, lansman partimizin kısmeti de Ağaç Ev'e saklıymış. Güzel bir gece olacak, cuma gecesi...
Bu da etkinliğin detayları...

https://www.facebook.com/events/444587125554088/
Blues severlerin vazgeçilmez mekanlarından Ağaç Ev Blues, yazın gelişinin efil efil kutlanacağı 1 Haziran Cuma gecesi Roadhouse'a ev sahipliği yapacak. Neat Whiskey çalacak, Ağaç Ev dinleyecek; ahmak çalacak, çingene oynayacak...
Ve blues inletecek Ağaç Ev'in yeni terasını. Şimdiye kadar Roadhouse'u dinleyen, beğenen, katkı vermeye çalışan tüm dinleyicilerimiz davetlidir.
SSS:
**Giriş ücreti var mıdır?
*Hayır, giriş ücreti yoktur. Ancak illa bir şeyler ödemek istiyorum diyorsanız, bana bir duble Jack ısmarlayabilirsiniz.
**Organizasyon kaçta başlayacak? Hemen iş çıkışı gelebilir miyiz? Evde çoluk çocuk bekliyor şimdi bir de hanımın dırdırını dinlemeyeyim.
*Kapı açılışı 18.00'dir. Hanım çoluk çocuğu getirmek serbest değildir. Blues çalacağız diyoruz, maklube diyoruz, bir de orada mutlu aile portresi görmeye dayanamaz bu yürekler.
**Kaça kadar sürecek acaba? Ben oradan çıkıp 360'a gideceğim de Berkecan'lar bekleyecek.
*Sen gel, ben gece boyu sürdürürüm.
**Mekan tam olarak nerede? Biz Konya'dan o dj'i dövmeye geleceğiz. Çok küfürlü konuşuyor karımız kızımız var ulan!
*Sen gelme ulan ayı! Iı mekanımız tam olarak İstiklal Caddesi'nden aşağıya doğru yürürken sol tarafta görünen McDonalds'ın bulunduğu sokaktan girince, dümdüz ilerleyince(yani o güzel barmaidli KafePi'yi, kazığa oturtmacalı Ekvator'u falan geçiyorsun) hemen solda kalmaktadır. Sinerji Bar'ın tam karşısıdır.
**Fiyatlandırma nasıl yapılmaktadır?
*Ucuz lan ucuz, kasmanıza gerek yok. Olmadı bulaşıkçı ayrılmış sanırım...
http://roadhouse.caster.fm/
https://www.facebook.com/agac.evblues

Hiç yorum yok: