Google+ boş mideye iki duble viski

24 Mayıs 2012 Perşembe

eh madem herkes yazıyor; ben de yazayım bir 11. neyim eksik...

____________muslera____________
eboue___semih______ujfa(ya da transfer)___balta(ya da transfer)
transfer___selçuk____melo(ya da muadili transfer)___transfer
_____elmander_____transfer_____

şimdi, bu kadroda ya da transfer/transfer yazdığım isimler şampiyonlar liginde banko oynayabilir mesela. yabancı sınırlaması yok orada.

ancak; ideal 11'i düşünürken bir yandan da gelecek kiralık oyuncularımızı,  vereceğimiz kiralık oyuncuları falan da düşünmek gerekiyor. şu anda kadro gayet şişkin mesela... kim gide, kim kala? aşağıdaki analiz tamamen bu seneki performanslar gözönünde bulundurularak yapılmıştır. kamp dönemi her şeyin rengi değişebilir tabii ki.

kişisel yorumum, gece hayatının hızlı isimleri olarak görünen ve fatih terim için hayal kırıklığı yaratan yiğit ve sercan'ın sürekli 11'e girebilecekleri bir takıma kiralık gitmeleri.
futbolu bırakan ayhan; kontratı biten aykut ve servet ile beraber, riera, baros ve batdal'ın da takımdan gönderilmesi.(baros zaten şu saatten sonra bonservisiyle gider, diğerleri şüpheli) bu konuda benimle hemfikir olmayan yoktur tahminimce.
şimdi sıradan yazsak kadroyu:

eray
ufuk
muslera
eboue
sabri-(ben hala sabri'nin futbolu galatasaray'da bırakmasını düşünen dilencilerdenim.ayrıca; şampiyonlar liginde yanlış hatırlamıyorsam galatasaray'da yetişmiş en az 4 oyuncu kaydettirmemiz şart. ha kamptaki performansa göre başka bir genç de çıkarabiliriz.)
ujfalusi
semih
gökhan zan
hakan balta
çağlar birinci
selçuk inan
melo(soru işareti)
emre çolak
engin baytar
pino
culio
stancu
ceyhun
yekta
elmander
kazım kazım
necati

hali hazırda bu kadro 22 kişi farkettiyseniz. yani 3 tane transferle kapatacaksak ve nokta atışı transferler olacaksa transferlerimiz(ki yabancı kuralının bokunu çıkardılar, yeni statüyü bilmiyorum. sahada 5, evde 15 gibi bişeyse; yani sahada 5 yabancı; dışarıda sınırsız oynatılabiliyorsa biraz daha esnek davranılabilir, 6+2+2 ise farklı olur vs)

şimdi buraya yazdıklarım arasından yine soru işareti olanları da süzelim dilerseniz. süzgecin ucunda kimler kaldı?
ceyhun, yekta, çağlar, pino, stancu ve kazım kazım süzgecin tepesinde kalması muhtemel isimler. ancak bu isimleri de kadrodan çıkartırsak; zaten 21 kişilik hali hazırda bulunan kadromuz hepi topu 15 kişi kalacak. dolayısıyla fatih terim'i fena bir yol ayrımı beklemekte burada. kampta oyuncularını çok iyi gözlemesi; buna göre doğru kararları vermesi gerekiyor.

1 haziran gelsin, o zaman daha net bir şekil oluşur kafamızda.
saygılarımla

Hiç yorum yok: