Google+ boş mideye iki duble viski: Nefret Ettiklerim Bölüm: 3

1 Aralık 2010 Çarşamba

Nefret Ettiklerim Bölüm: 3

9) Sanatı Seks İçin, Seksi Sanat İçin Kullananlar: siyam ikizleri gibisiniz. özellikle yazılı eserlerde sık rastladığım "seksi sanat için kullanmak" örneğinde nefret ve öfke kusmama sebep oluyorsunuz. beş para etmezsiniz. cinsel anılarınız, yattığınız erkeklerin penis boyu-performansı, yattığınız kadınların vücut yapısı-sakso başarısı abazan türk toplumunun her daim ilgisini çekecektir, ancak az çok düşünebilen bir -sizin tabirinizle- apaçi bile "sex sells" mantığından yola çıktığınızı anlayacaktır. gün gelecek, bu işten rant sağlayamayacaksınız. öte yandan; her bacakarasına girebilmek adına sanat yapmaya çalışan iktidarsız ibneler ve vajinismus orospular, tıpkı birinci örnekteki gibi sizin de esas amacınızın ne olduğu zamanla ortaya çıkacak. gerçi, siz önceki örnekten daha masumsunuz. zira, bir kısmınız farkında değil sergilenen her eylemin, faaliyetin; alınan her tavrın, üretilen ve tüketilen her ürünün amacının seks olmasının.*
10) 80'ler, 90'lar, 2000'ler Partileri Üzerinden Ekmek Yiyen ve Para Kıranlar: "80'ler ne garipti değil mi, şarkılar falan?", "off, 90'ların modasına hala hastayım ben. yüksek bel pantolonlar, makyajlar!", "2000'ler çok güzeldi ya, matrix benim hala favori filmimdir." bu cümleler havada saçılmaya, "80'lerin sonunda, 90'ların başında çocuk olmak" grupları üye alımına devam ettiği sürece ne yazık ki bu klişelerden hayatımız boyunca kaçamayacağız. bir de bu aptalca diyalogları temel alarak partiler düzenleyen, ve aynı diyalogları temel alarak mekandaki kadınlara yanaşmaya çalışan erkekler... onların da miladı dolmuyor ne yazık ki. her daim devam edecekler insanların geçmişte yaşananlardan, hatırlanan anılardan ve bu nostaljiden yaşadığı keyfin sömürüsünü yapmaya. masumlar mı? en büyük sıkıntı onlar. çünkü asla açamıyorlar gözlerini... şimdi sktirin gidin siz de, bir depeche mode, bir cure, bir alphaville şarkısı dinleyin.

*: bu son cümleyle ilgili gerek yeter açıklamayı yakında yapacağım. hatta başlı başına bir giri olur bu muhtemelen. şimdi herkese iyi geceleeeeeer! (iyi geceler mi? skime kadar gecenizin nasıl geçtiği... koyun sürüleri sizi..)

Hiç yorum yok: