Google+ boş mideye iki duble viski: Söylemeye cesaret edemeyeceklerim(n)iz...

12 Mart 2010 Cuma

Söylemeye cesaret edemeyeceklerim(n)iz...

-mutsuzluk ve yalnızlık, sürekli güncellenen favori porno sitenizi açtığınızda karşınızda aynı videoların olmasıdır.

-eski sevgilinizi başka biriyle gördüğünüzde, eğer ki o an hayatınızda kimse yoksa, kötü hissetmenizin sebebi ona hala aşık olmanız değil; hırsınız, kıskançlığınız ve egonuzdur.

-eğer ki cinsel anılarını kimlik vermediği blog'unda paylaşan bir kadınsanız, feminist olduğunuzu iddia ederek kendinizi kandırırsınız. yiyorsa kim-ne olduğunuz açık açık belliyken paylaşın bu anıları...

-ortalama üstü insan, yenik düştüğü hırsını, benliğini ve kirli sayfalarını kendine itiraf edebilen ve hayatında bu tip şeyleri değiştirmek için çaba gösteren insandır. lakin bu çaba her zaman sonuç vermez... bazen dönüp dolaşıp aynı yerde bulunca kendini, o insan sırtının duvara dayandığını hisseder. bu durumdur zaten güçlüyle zayıfı ayıran. zira; güçlü bu şartlarda bile silkinip kendine gelmeyi dener, mücadele eder ve güçlü olduğunu -cümle aleme kanıtalamasa bile- kendine bir kez daha kanıtlar.

-her insan misantropiktir, sadece insandan insana misantropinin boyutu değişir.

-hepimiz maske takmayı severiz. öyle ya da böyle kendimizi, olduğumuzdan bir seviye üst gibi göstermeye bayılırız. kimimiz 'cool' takılır bunun için, kimimiz şeker kızı oynar, kimimiz babacan adamı. önemli olan o maskeyi çıkarabilmek, bilinçaltımızdakileri dallandırıp budaklandırmadan; saf haliyle su yüzüne serebilmektir.

saat 03.30'da anca bu kadar dökülebildim.

iyi geceler.

1 yorum:

wimparella dedi ki...

Bir tane de ben ekliyim bari:D İnsan bencil bir varlıktır, başkalarını severken aslında sadece kendini sevdiğini farketmesi halindeki farkındalığın farkına vardığı zaman hayatının dramını yaşayacaktır. Game over.. ;)